NetSuite implementatie door een ERP consultant

E-Litt is opgericht in 2012 om bestaande NetSuite gebruikers te helpen met het optimaliseren van hun NetSuite gebruik. Twee jaar later, in 2014, werden we officieel partner van NetSuite en helpen wij bedrijven in Nederland met hun keuze voor, en implementatie van NetSuite. Hiervoor werden we in 2017 beloond met de 5-star NetSuite award.

Maatwerk met een persoonlijke aanpak

 

Het implementeren van het NetSuite ERP-systeem is een grote stap in het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Dat betekent ook dat dit voor iedereen anders is. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten tijdens iedere fase van de ERP implementatie. Van workshops om bedrijfsprocessen in kaart te brengen tot de end-user training en go-live support.

Waar NetSuite u in kan ondersteunen

NetSuite is een volledige online oplossing, eenvoudig aan te passen aan uw specifieke wensen. Denk aan ondersteuning voor internationale valuta en belastingsystemen, waardevolle inzichten dankzij vele BI-opties, inventory management voor meerdere bedrijfslocaties en nog veel meer.

Hiernaast vindt u een indruk van de uitdagingen waarmee onze klanten zitten op het moment dat zij contact met ons opnemen.

  • Hoe krijgen we een real-time overzicht van onze totale voorraad?
  • Onze B2C en B2B processen zijn erg verschillend. Hoe kunnen we deze optimaal beheren?
  • Hoe sturen we verschillende verkoopkanalen aan vanuit één beheersysteem?
  • Hoe krijgen we de inzichten en data die wij nodig hebben om de juiste strategische keuzes te maken?
  • Hoe kunnen we online gaan werken?

Demonstraties
ERP keuzehulp

De keuze voor een nieuw ERP systeem is moeilijk en impactvol. Door het grote aantal verschillende systemen is het soms moeilijk om een keuze te maken. Als uw persoonlijke ERP consultant helpen we u hier. We proberen uw bedrijf beter te leren kennen en overleggen samen of er een match is.

NetSuite implementatie

Wij begeleiden tijdens de implementatie van NetSuite. Van het doornemen van uw wensen tot aan training en go-live support. Lees meer hierover op onze hoe wij het doen pagina.

Scripting & automatisering

Ons development team staat graag klaar om scripts en automatisering te maken binnen NetSuite. Wij werken hierbij met de hoogste standaarden en deployment strategieën. Wilt u eens met een ERP consultant sparren over mogelijke verbeteringen en automatiseringen voor uw ERP implementatie? Neem dan contact met ons op.

NetSuite support

E-Litt biedt op maat gemaakte en standaard support contracten. Hierbij stellen wij uw medewerkers in staat om vragen te stellen aan ons eigen support team. Standaard voor onze eigen klanten en een mooie lokale support opties voor alle andere NetSuite gebruikers in Nederland.

NetSuite integraties

Bij ieder project krijgen we met integratiewensen te maken. Zo hebben wij al een ruime ervaring opgedaan in het koppelen met externe warehouses, Magento, custom websites, POS oplossingen en meer. Hierbij maken we gebruik van verschillende tools zoals:

  • Restlet integraties in NetSuite
  • SAAS middleware oplossingen
  • Partner samen werking, zo zijn wij partner van Celigo

NetSuite training

Wij hebben een aantal standaard trainingen die we tegen een goed tarief aan kunnen bieden. Tevens is het mogelijk om in overleg met ons een volledig maatwerk trainingsprogramma op te stellen voor uw medewerkers.

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van NetSuite voor uw bedrijf?

Dan staan we voor u klaar met Netsuite implementatie op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.