Waarom online ERP system Netsuite?

#1 Cloud Business Software

Met meer dan 20,000 klanten, is online ERP system NetSuite 10 keer groter dan zijn naaste concurrent met ERP systemen. Na groot succes in Amerika en het Verenigd Koninkrijk, is nu Nederland aan de beurt. NetSuite gaat nu ook Nederlandse bedrijven naar de wolken brengen.

Niet voor niets wordt NetSuite vaak verkozen boven andere ERP systemen. Uitgebreide functionaliteit, met industrie specifieke ondersteuning voor een groot aantal industrieen, zorgt ervoor dat online ERP system NetSuite werkt zoals u werkt. NetSuite is vanaf het begin volledig gemaakt voor de Cloud, en daardoor verlaagd NetSuite implementatie uw kosten en neemt het IT beslommeringen weg. NetSuite biedt 1 database die alles ondersteund van uw Financiele administratie tot uw klanten database tot uw urenregistratie, wat u een volledig inzicht geeft in uw bedrijf en wat zorgt voor een eenvoudige integratie van uw processen.

  • Gemaakt om flexibel te zijn

Als uw bedrijf verandert, verandert uw systeem gewoon mee. Of u nu groeit, diversifieert of nieuwe business aankoopt, door NetSuite’s flexibiliteit blijft het u bieden wat u nodig heeft, hoe uw situatie ook verandert. Het vast zitten in een oude versie is ook verleden tijd. Door de online technologie is het upgraden naar een nieuwere versie simpeler dan ooit. Uw bestaande maatwerk blijft vlekkeloos draaien en u maakt geen cent extra kosten. Kunt u zich dat voorstellen? Daarmee wordt NetSuite door veel gebruikers ervaren als een optimale middenweg tussen een traditionele ERP en het gebruiken van losse systemen.

  • Bedrijfsinformatie, gratis en voor iedereen

Real-time bedrijfsinformatie, beschikbaar voor al uw medewerkers in hun eigen omgeving. Uw medewerkers weten wat ze moeten doen en hoe zij het bedrijf helpen met simpele, toegankelijke rapportages en KPIs. De belangrijkste bedrijfsinformatie wordt geanalyseerd en rechtstreeks vanuit het systeem gerapporteerd.

  • ERP – klaar voor uw E-commerce

Uw bedrijfssysteem wordt ook het systeem waar uw klant contact mee heeft. NetSuite geeft u de mogelijkheid om uw website direct in uw systeem in te bouwen, volledig geintegreerd en naar uw wensen (pixel precies) in te richten.

  • Voor het moderne bedrijf

Gehuisvest in de Cloud, gemaakt voor mobiliteit en sociale interactie, NetSuite bevrijdt uw bedrijf van antieke, niet sociale, systemen die gevangen zitten achter een firewall. Bovendien biedt NetSuite een uitgebreide set aan ERP functionaliteiten zodat u ieder proces binnen de organisatie kunt monitoren en kunt optimaliseren.

Meer weten over ons online ERP system of ERP systemen? Neem contact op!