Waarom online ERP system Netsuite?

Wereldwijd is Netsuite het meest gebruikte online ERP systeem. Sinds de overname door Oracle, begin 2017, groeit het ook hard in Nederland. Logisch, want NetSuite biedt een aantal unieke voordelen ten opzichten van andere ERP systemen.

NetSuite is een 100% volledige, real cloud-based ERP systeem. Geen hosting, geen VPN’s, altijd en overal eenvoudig bereikbaar. Dat is de kracht van werken in de cloud. Omdat NetSuite een software as a service oplossing is, draait elke klant altijd op dezelfde versie. Ook gaat maatwerk probleemloos en zonder extra werk automatisch mee in nieuwe updates.

Als cloud oplossing is NetSuite erg schaalbaar. Het wordt gebruikt door grote bedrijven als Spotify, Airbnb en Deliveroo, maar ook door MKB bedrijven. Omdat het een SAAS-oplossing is, betaalt u uiteindelijk voor het aantal gebruikers dat uw bedrijf heeft. Hierdoor is enterprise-klasse ERP eindelijk betaalbaar en toegankelijk voor het MKB.

Vergelijken met andere ERP systemen heeft NetSuite een zeer uitgebreid aanbod standaard functionaliteiten. Het biedt ondersteuning voor multi-location inventory, multi-currency, consignment inventory en veel meer. Interactive, real-time dashboards zorgen ervoor dat u altijd precies weet wat er gaande is binnen uw bedrijf en helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen.

NetSuite biedt een unieke oplossing voor internationaal opererende bedrijven. Zo biedt het real-time consolidatie, intercompany management automation en lokale functionaliteiten voor het correct verwerken van de verschillende belastingen.

Elk bedrijf heeft processen die uniek zijn aan hun bedrijfsvoering. Cruciale processen die niet altijd precies passen bij de standaard ERP processen. NetSuite maakt het zeer eenvoudig om maatwerk toe te voegen, wat het mogelijk maakt om zeer specifieke wensen in het ERP systeem onder te brengen.

Wat is nu de volgende stap?

De keuze uit de verschillende beschikbare ERP systemen is geen gemakkelijke. Wij maken graag tijd om een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Dit kan zowel telefonisch als in persoon. Wij denken mee over uw situatie en ontdekken samen of NetSuite een goede oplossing voor u biedt en waarmee u rekening moet houden bij een project.

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van online ERP voor uw bedrijf?

Dan staan we voor u klaar met implementatie op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.