Over Ons

De nieuwe weg naar succes

Het online aanbieden van software is niet makkelijk. NetSuite heeft hier al sinds 1998 ervaring mee en is pionier op het gebied van Cloud ERP. Kies bij een stap naar de cloud voor een bewezen oplossing. E-Litt heeft als doel om het beste online ERP systeem, optimaal te laten werken voor uw bedrijf.

WIE ZIJN WIJ?

E-Litt is een ERP adviesbedrijf, gevestigd in Nederland. Wij hebben een ruime ervaring met Netsuite implementatie en het aanpassen en integreren hiervan.

E-Litt denkt actief mee met bedrijven tijdens het implementatieproces en daarna. We helpen u met het analyseren van uw bedrijfsprocessen om te kijken waar “gewonnen” kan worden met behulp van uw systeem. Een ERP systeem moet meer zijn dan een database. Het moet een essentieel onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering en helpen bij het behalen van uw bedrijfsdoelen

Wij specialiseren ons in de volgende diensten:

Customer spotlight – SECRID

“We started looking for an ERP system to cope with the fantastic growth that we were experiencing year after year. We stumbled upon NetSuite and were almost immediately impressed by both the standard functionality and the customisation options. We had the ambitious goal to do our entire implementation in 6 weeks and due to a combination of great flexibility of the system, efficient help from E-Litt and a couple of late night shifts we were able to reach our goal. Overall we are very happy with the way that NetSuite is helping us scale our business, and how E-Litt is helping us make full use of the system.”

Paul van Diepen – Chief innovation Officer

Thomas Boogert – ICT & ERP Manager


www.secrid.com

Anna Lipiec

Anna, oprichter van E-litt ERP Consulting, heeft een brede en ruime ervaring met alles op het gebied van NetSuite. Ze heeft een Master degree in finance en heeft meer dan 5 jaar in deze sector gewerkt bij gerenommeerde bedrijven in Ierland en Nederland.
Haar NetSuite avontuur begon in 2008 toen ze eerst als gebruiker, daarna als administrator, met NetSuite kennis maakte. Sinds 2012 is Anna NetSuite consultant en inmiddels heeft ze al vele implementaties succesvol afgerond en ondersteund, voor bedrijven in Nederland en de rest van Europa.

“Een ERP systeem moet vooral de processen van een bedrijf optimaal ondersteunen, het kan niet zo zijn dat een bedrijf al zijn processen moet aanpassen voor een nieuw systeem. Mijn baan is geweldig, ik kan met zo veel verschillende gepassioneerde mensen samenwerken en hun helpen bij het optimaliseren van NetSuite voor hun bedrijf.”

Jurian van Maanen

Jurian heeft 3 jaar met NetSuite OneWorld gewerkt als administrator. Hij heeft verder gewerkt in de financiele en fiscale sector, bij verschillende bedrijven in Nederland. Hierdoor heeft hij een goede kennis opgebouwd wat hem helpt bij het aanpassen van NetSuite voor de Nederlandse markt. Hij vond de match met E-litt, omdat hij een groot supporter is van de Cloud technologie en de overtuiging heeft dat we in de toekomst in de Cloud doen. Ook hij is onder de indruk geraakt van de gesprekken die hij heeft gehad met NetSuite gebruikers wereldwijd over de manier waarop hun bedrijf getransformeerd is na een overstap naar NetSuite.

“Naar mijn mening is dit HET moment om over te stappen naar de Cloud en NetSuite is verreweg de beste manier om dit te doen. Ik heb tijdens conferenties en bijeenkomsten veel gesprekken gehad met NetSuite gebruikers die dol enthousiast waren over wat NetSuite voor hun bedrijf heeft betekend. De mogelijkheid om alle bedrijfsprocessen in een systeem onder te brengen, dat je waar dan ook, wanneer dan ook kunt gebruiken, geeft NetSuite gebruikers een geweldig concurrentievoordeel.”

Martin Palo

Martin is het technische hart van E-litt. Hij zorgt ervoor dat onze klanten precies datgene krijgen wat zij nodig hebben. Als gediplomeerd programmeur heeft Martin kennis en ervaring met vele programmeertalen. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als ontwikkelaar binnen NetSuite en heeft hij verschillende apps en maatwerk ontwikkeld die het werk makkelijker en sneller maakte voor de eindgebruikers.

“Het is voor een programmeur geweldig om te zien dat jou werk een groot verschil kan maken voor mensen op de werkvloer. Het is fantastisch om te zien dat een stuk geschreven code zoveel tijd en energie kan besparen voor mensen. Ik ben een groot liefhebber van NetSuite, het is een ideaal programma voor programmeurs. Het maakt het zeer makkelijk voor mij om de perfecte oplossing te bouwen voor onze klanten.”