NetSuite Implementatie

Cloud ERP is een krachtig middel om de efficientie binnen uw bedrijf te vergroten. Daarom is het belangrijk om de ERP implementatie van deze Cloud oplossing goed te begeleiden zodat alle mogelijkheden worden benut en er bovendien geen informatie verloren zal gaan. E-Litt zal daarom bij de start van de implementatie in kaart brengen wat u wilt bereiken met het ERP systeem en dit als uitgangspunt houden tijdens de implementatie van NetSuite door een ERP consultant als Cloud oplossing. Mocht u meer willen weten over een ERP implementatie door een ERP consultant, lees dan hier meer.

Configuratie NetSuite

Aan de hand van uw processen en wensen zal een ERP consultant van E-Litt NetSuite configureren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we NetSuite compatibel maken met bepaalde software die u wilt blijven gebruiken. Daarnaast bieden we oplossingen om de data uit eerdere systemen te migreren. Op die manier verliest u geen gegevens en worden ze binnen NetSuite direct op een overzichtelijke manier beschikbaar zijn voor u en de andere gebruikers binnen uw organisatie.

Naast het migreren van de bestaande bedrijfsgegevens kunnen we het NetSuite systeem zo inrichten dat u eenvoudig de kritische bedrijfsgegevens in kunt zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dashboards voor de omzet, voorraad en kosten. Uiteraard zullen deze dashboards alleen inzichtelijk gemaakt worden voor de bevoegde werknemers binnen de organisatie.

Support na de implementatie van NetSuite

Uw onderneming is aan verandering onderhevig. Bedrijfsprocessen veranderen en werknemersaantallen nemen toe of nemen juist af. Het is dan ook mogelijk dat u in de toekomst support nodig heeft om aanpassingen te verrichten binnen het platform. Ook bij deze wijzigingen staat E-Litt voor u klaar om u te ondersteunen.

NetSuite training voor werknemers

Als de NetSuite implementatie voltooid is, is het belangrijk dat alle werknemers uit de voeten kunnen met het systeem om zo het systeem succesvol te kunnen gebruiken binnen de bedrijfsvoering. Zo kunnen we de werknemers helpen bij een training met betrekking tot onder andere:

  • Administratieve inrichting
  • Boekhouding
  • Analytics
  • Inventaris
  • Dashboards en KPIs

De trainingen kunnen direct na de implementatie van de ERP software georganiseerd worden om uw gehele bedrijf klaar te maken voor de implementatie van de Cloud oplossing. Wilt u meer weten over een ERP implementatie door een ERP consultant? Neem dan contact met ons op!

Heeft u verdere vragen?
Bel ons op +31 20-8950189 of gebruik het
contactformulier:

Contact